VvEBelang / Virtueel evenement

Afgelopen

presentaties.

De landelijke week van de VvE.

De landelijke week van de VvE is een uniek virtueel gratis evenement, dit evenement was tussen 25 januari tot en met 29 januari 2021. Met een bezoekers aantal van 13.432 was de opkomst ook erg hoog. De mogelijkheid om thuis, achter de pc of via laptop, tablet of telefoon het evenement te volgen, viel in goede aarde.

Op het virtuele evenement kon je vooral presentaties, workshops, rondetafelgesprekken en mogelijkheden om in contact te komen met de standhouders op de virtuele beurs.

Voor de Virtual Fair “Landelijke week van de VvE”, mochten we in opdracht van VvE Belang 27 video’s en een website produceren. VvE Belang is een van de eerste pioniers geweest als het gaat om het opzetten van een virtuele beurs en daarin zijn ze enorm goed geslaagd. Wij zijn erg trots dat we hier een mee hebben mogen werken. De voorbereidingen startten al in mei 2020 en uiteindelijk zijn we half november 2020 begonnen met de opnames.  De gehele productie moest op 23 januari 2021 live gaan en samen met de opdrachtgever hebben we de enorme klus succesvol afgerond.

Creative
Agency

Klaar voor innovatie?

Wij zijn een creative agency met een duidelijke focus op branding. We ontwikkelen vandaag vooruitstrevende ideeën en oplossingen voor de digitale wereld.