Pillooow / luxe kussens en poefen merk

Maak van je huis

echt jouw huis.

Over Pillooow

Pillooow is een Nederlands merk dat zich specialiseert in het ontwerpen van exclusieve sierkussens, poefen en meer. Ieder interieuraccessoire wordt met passie gemaakt. Het zijn de hoogwaardige, mooie materialen, warme tinten, het ontwerpen van echte exclusieve stukken en de creativiteit die Pilloow in de collecties kwijt kan, die ons blijven inspireren. 

Met de Pillooow sierkussens en poefen brengen we warmte, in welke ruimte dan ook. In huis, op kantoor of op een jacht. Pillooow brengt een sausje sfeer!

Daarnaast vind Pillooow het belangrijk dat de producten op goede wijze worden geproduceerd, dus rijken ze uit naar Nederlandse partijen om de interieuraccessoires te vervaardigen. Alle onderdelen van ieder design zijn van Nederlandse bodem.

SoowCollective heeft voor Pillooow de webshop met al zijn uitgebreide functies gebouwd. Bezoekers van de webshop kunnen zich, naast het bekende orderproces, ook aanmelden als partner. Zo kunnen ze de echte Pillooow ervaring beleven. 

Creative
Agency

Klaar voor innovatie?

Wij zijn een creative agency met een duidelijke focus op branding. We ontwikkelen vandaag vooruitstrevende ideeën en oplossingen voor de digitale wereld.