Maria & Sevgi / Advocaten & mediators

Persoonlijk personen-

en familierecht.

Wij helpen en begeleiden mensen naar een nieuwe toekomst

Maria & Sevgi Familierecht is een advocatenkantoor gespecialiseerd in het familierecht. Wij zijn gevestigd in ’s-Hertogenbosch, maar zijn werkzaam in heel Nederland. Wij verlenen juridische bijstand en geven advies op het gebied van scheidingen of andere familierechtelijke kwesties.

Onze drijfveer is mensen helpen vanuit ons hart. Persoonlijk en betrokken zijn voor ons kernwoorden. Onze passie is om mensen te helpen bij een ingrijpende gebeurtenis en degene een helpende hand te bieden. Daarnaast vinden wij het belangrijk te zoeken naar een duurzame oplossing. Ons doel is het beste resultaat te bereiken voor onze cliënten. Dit doen wij door middel van teamwork, waarbij wij onze kennis en expertise bundelen.

SoowCollective heeft de complete website van Maria en Sevgi ontworpen. Tijdens het gehele design proces hebben zij als partner veel zeggenschap gehad, zo hebben we een website gemaakt die perfect aansluit op hun persoonlijke voorkeuren. De website is geoptimaliseerd en SEO en snelheid.

Creative
Agency

Klaar voor innovatie?

Wij zijn een creative agency met een duidelijke focus op branding. We ontwikkelen vandaag vooruitstrevende ideeën en oplossingen voor de digitale wereld.