A van Tuijn / Advocaat & Mediator

Uw juridisch

partner.

Persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak

Elke zaak en elke cliënt heeft zijn eigen belangen en behoeftes en dat vraagt om maatwerk. Mijn adviezen en bijstand zijn altijd gericht op de wensen van de individuele cliënt met oog voor het belang van het behoud van een goede relatie. Een advocaat of mediator helpt bij het in kaart brengen van de juridische positie en mogelijkheden en wijst de weg. Zo word je ontzorgd en sta je er niet alleen voor.

Ik houd me bezig met zaken die persoonlijke aandacht en een zorgvuldige aanpak vragen. Het gaat nu eenmaal om de meest gevoelige kwesties in het leven: gezin, inkomen en onderdak. Elke zaak en elke cliënt heeft zijn eigen behoeftes en dat vraagt om maatwerk. Door cliënten goed te informeren over wat hun mogelijkheden en rechten zijn, lukt het hen beter om moeilijke beslissingen te nemen.

Voor A. van Tuijn hebben we een complete website ontworpen. Hierbij is de website technisch- en op snelheid geoptimaliseerd. Naast haar eigen website hebben we een blog omgeving gecreëerd, hierop worden verschillende artikelen uitgebracht.

Creative
Agency

Klaar voor innovatie?

Wij zijn een creative agency met een duidelijke focus op branding. We ontwikkelen vandaag vooruitstrevende ideeën en oplossingen voor de digitale wereld.